Portfolio

De Zorggroep

Op dit moment ben ik samen met de Zorggroep aan het bouwen aan een zorggroep portaal voor Medewerkers. In drie fasen willen we de werkplek beter laten aansluiten op het natuurlijke werkritme van zorgprofessionals en bovendien hen eenvoudiger toegang geven tot de informatie die ze nodig hebben.

Zorggroep NoordWest-Veluwe

Bij de Zorggroep NoordWest-Veluwe ben ik samen met de afdeling ICT en heel veel andere betrokken aan het nadenken over een architectuur voor morgen die goed aansluit bij de ambitieuze doelstellingen die ZNWV zichzelf gesteld heeft. Met de architectuur van vandaag ook onder de arm, kunnen we een route van A naar beter uitstippelen voor de komende jaren.

ZorgNetOost en IZIT

Ik ondersteun IZIT bij hun missie om de informatie-uitwisseling tussen zorgorganisaties in de Regio Twente te optimaliseren. Bijvoorbeeld door het maken van een programma van eisen voor een vernieuwing van de e-overdracht of het begeleiden van workshops.

ZGT

De IV&ICT-professionals binnen ZGT willen graag meer onder architectuur gaan werken. Hiervoor hebben we een eerste verkenning gedaan over wat ZGT verstaat onder architectuur en waar de architectuur functie nu staat. Op basis daarvan worden vervolgstappen gedefinieerd en mogelijkheden tot verbetering onderzocht.

Creq

Voor Creq B.V. ben ik bij Lunet zorg betrokken bij het project om te komen tot een nieuwe digitale werkomgeving. Ik schrijf mee aan het RfP en werk verder architectuuronderdelen uit. De digitale werkomgeving moet een gepersonaliseerde web omgeving worden die medewerkers alles biedt wat ze nodig hebben om hun werk te doen en uiteindelijk activiteit gebaseerd informatie ontsluit.

Dit artikel delen