Menu Sluiten

Opdrachtgevers

De afdeling radiotherapie van het Antoni van Leeuwenhoek maakt al jaren innovatieve stappen in de bestrijding van kanker met behulp van straling. Er is een ambitieuze strategie om de komende jaren te werken aan de doelstellingen van het NKI. Helaas begint alleen de wet van de remmende voorsprong te wringen. Ik maak een advies over hoe de klinisch fysici vanuit architectuur denken naar het maatwerk binnen hun landschap kunnen kijken.

AxionContinu is haar I&A aan het vernieuwen, zowel de functie als de inhoud. Ik mag ze daarbij ondersteunen met architectuur. Door het maken van een Architectuur voor Vandaag en voor Morgen met een roadmap om daar te komen, door het maken van een ProjectStartArchitectuur voor projecten zoals de Nieuwe werkplek of advisering op gebieden zoals IAM en Leefcirkels.

De Zorggroep heeft gebouwd aan een zorggroep portaal voor Medewerkers. In drie fasen moet de werkplek beter laten aansluiten op het natuurlijke werkritme van zorgprofessionals en bovendien hen eenvoudiger toegang geven tot de informatie die ze nodig hebben. Ik heb hen begeleid in het proces van ontwerp tot realisatie van de eerste twee stappen.

Dichterbij wil graag meer mobiel gaan werken en het samenwerken beter ondersteunen met digitale middelen. Ik heb geholpen om een visie te ontwikkelen op een nieuwe werkplek gebaseerd op hun eigen sociaal intranet en office 365.

Siza was toe aan een nieuwe stap voor haar werkplek. Een plek waar het zoeken, vinden en delen van informatie makkelijk is. Een plek die beter aansluit op haar applicatie landschap en die sneller en makkelijker werken mogelijk maakt. Ik heb begin 2020 geholpen om het technische gereedschap klaar te zetten, zodat de organisatie zelf samen met medewerkers die werkplek kan configureren.

 

De Zorgboog is een zorgorganisatie voor alle generaties. Daarmee heeft het veel mogelijkheden en uitdagingen om digitale technologie in te zetten. Tegelijkertijd met een nieuwe digitale strategie, heb ik samen met de afdeling informatievoorziening een aanzet tot een Enterprise Architectuur voor 2022 gemaakt. Daarnaast adviseerde ik wanneer nodig over architectuur vraagstukken die in de dagelijkse gang van zaken opkwamen.

Samen met IZIT heb ik zorgorganisaties in Twente begeleid bij het opstellen van een architectuur die de onderlinge overdracht beter moet ondersteunen.

 

Bij de Zorggroep NoordWest-Veluwe heb ik samen met de afdeling ICT en heel veel andere betrokken een architectuur voor morgen gemaakt die goed aansluit bij de ambitieuze doelstellingen die ZNWV voor zichzelf heeft. Met de architectuur van vandaag ook onder de arm, is een route van A naar beter uitgestippeld voor de komende jaren.