Menu Sluiten

Ontwerpen voor de dag na morgen, waarom en hoe doe je dat?

Informatietechnologie verandert voortdurend en altijd sneller dan verwacht. Logischerwijs wil de leiding van bedrijven en organisaties niet telkens opnieuw een grote transformatie op touw zetten. Daarom denken er mensen over de dag na morgen. Zodat vandaag al de voorwaarden worden bedacht en voorbereid, die nodig zijn om de voordelen van de techniek morgen te gebruiken. Bovendien kunnen de nodige veranderingen dan planmatig en in kleinere stappen worden doorgevoerd.

 

Enterprise architectuur biedt een raamwerk om met diverse disciplines gestructureerd na te denken over de toekomst en besluitvormers te helpen de consequenties van hun beslissingen in te schatten. Ik gebruik daarbij een stapsgewijze aanpak en deel graag mijn best practices in een infographic.